Amit neked ajánlok

Az ok amiért mindig is szerettem az emberekről képeket csinálni, főleg szabad téren, leginkább az, hogy szeretem látni a folyamatot, ahogyan egyre magabiztosabbá kezdenek válni a kamera előtt és felszabadulnak. A fotózás azért a szenvedélyem, mert lehetőséget ad, hogy kifejezzem a saját és más emberek boldogságát, önbizalmát és magaszeretetét.


Szeretem azt a pillantot, amikor a modell nem azért mosolyog, mert ez a kötelessége a kamera előtt, hanem azért, mert ez esik jól neki és valójában boldog. Nem szeretem, ha a lányokon túl sok a smink, vagy ha a fiúknak olyan inget kell viselniük, ami nem is az ő döntésük.


Amikor eljön a fotózás napja, szeretnélek megkérni, hogy a kedvenc ruhádat vedd fel és viselj annyira kevés (vagy sok) sminket, amennyit mindennap szoktál. Hozd bátran a párodat, barátaidat, vagy akár a kiskedvencedet a fotózásra, mert biztosíthatlak, hogy ez lesz életed egyik legszebb élménye!


Szóval, amit kínálok neked, azok életed legszebb pillanatai a fényképezőgép előtt és olyan képek, amelyek büszkén mutogatsz majd a barátaidnak.